TMQ Consultancy... onze missie, uw succes!


Beter, eenvoudiger, sneller en klantgerichter. Onze ambitie is het realiseren van úw succes. Waarde creëren door doelstellingen te vertalen naar concrete IT oplossingen. Onze focus is altijd het resultaat, zonder daarbij de omgeving uit het oog te verliezen. Resultaten die u in staat stellen succesvol te zijn en te blijven.

TMQ Consultancy is een IT consultancy kantoor met een track record van meer dan 10 jaar in grote (internationale) projectomgevingen binnen de financiële sector. Onze ambitie is het realiseren van úw succes. TMQ helpt daarbij met de fundering van uw project: Time, Money en Quality. Tijd, geld en kwaliteit stellen u in staat om doelstellingen om te zetten in concrete resultaten. Sneller, goedkoper en beter. Wij helpen uw project te realiseren, de bedrijfsvoering te optimaliseren en veranderingen te implementeren. Onze kracht is business analyse en project management in de financiële sector.

Business Analyse

Uw doelstellingen vertalen we naar oplossingen. Daarbij wordt de situatie geanalyseerd, mogelijkheden onderzocht en alternatieven gewogen. Concreet en helder. Met het totaaloverzicht in beeld creëren we draagvlak binnen de organisatie. Methoden en visuele technieken worden ondersteund. Wij streven samen met u naar proces optimalisatie en operational excellence. Wij zijn bekend met de Business Analysis Body of Knowledge van de IIBA.

Project Management

Op tijd, binnen het budget en voldoen aan de verwachtingen, dat is de uitdaging bij ieder project. Goed projectmanagement is de sleutel tot succes. TMQ Consultancy heeft ruime ervaring met IT projecten en kennis van Agile ontwikkelmethodieken zoals SCRUM, RUP en Prince2. De business case staat centraal, het resultaat telt.

Resourcing

Ervaren professionals met oog voor resultaat zoeken de samenwerking om uw doelen te behalen. Wij beschikken over een netwerk van ervaren en ondernemende consultants. Onze ervaring en persoonlijkheid maken het verschil.

TMQ Consultancy bouwt door aan kennis en ervaring in de financiële sector.

Verzekeraar en Intermediair

TMQ Consultancy heeft binnen de verzekeringsbranche een track record van systeemimplementaties en conversies bij verzekeraars en intermediairs. Het betreffen implementaties van zowel standaardpakketten als inhouse development op basis van componenten. Er is ruime kennis van verzekeringsprocessen aanwezig. 

Wij helpen u graag met: Product- of systeemimplementatie, Procesoptimalisatie, Requirements management, Data conversie.

 

Bancaire Sector

De rol van risk management heeft aan belang gewonnen binnen de financiële sector. In de bancaire sector heeft TMQ Consultancy ruime ervaring met implementaties op het gebied van compliance en risk management.

Wij helpen u graag met: Product- of systeemimplementatie, Risk management, Procesoptimalisatie, Requirements management, Data conversie.